sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kesan ensimmainen suunnistuskisa!

Nettiongelmien johdosta nyt ei oo a:a:kko:sia: kaytossa... lainakoneen kimpussa.
Kesan eka suunnistuskisa karsitty. Tai siis eihan viela ole kesa. Sanoisinkin, etta kauden eka kisa.
Japanin 39. suunnistusmestaruuskilpailut olivat Fukuin prefektuurissa Awaran kaupungissa.
Junalla Fukuista Awaraonseniin 17 min, rautatieasemalla oli opastaja, kavelya noin varttitunti ja kisapaikalle liikuntapuistoon. Jarjestelyt ihan kuin Suomessa, noin suurin piirtein. Leimausjarjestelma on SI, jarjestajien palikka lainaan.
Matkaa lahtoon pari kilsaa. Lahtopaikalla karsinaanmeno-ohje oli englanniksi, varmaan tehty vain minua varten, koska olin ainoa ulkomaalainen osanottaja.
Maasto oli jyrkkapiirteista, valkoinen metsa oli aika hyvaa juostavaa, huonopohjainen maasto ei ollut mukavaa ja vihreaa piti oikeasti valttaa. Jostain syysta kaksi pisinta rastivalia olivat pelkkaa tiejuoksua.
Tulokset http://mulka2.com/lapcenter/index.jsp?event=1962&file=1
Sarjani oli  M45A.
Kaksi virhetta tein, lisaksi yhdella valilla havisin jostain syysta aika paljon, siella oli tosi jyrkka rinne, ja luultavasti paikalliset osaavat lasketella sen nopeammin kuin mina.
Kausi siis avattu. Kiva.
Kartta. Kartan alakulmassa on ruudut perinteiselle pihtileimasimelle. SI-leimausjarjestelma antaa aanimerkin ja valomerkin leimatessa; jos niita ei kuulu/nay, pitaa ottaa leima karttaan perinteisella pihdilla. Napparaa, tarkoita tietenkin na:ppa:ra:a:.






3 kommenttia:

  1. Onnittelut plakettisijasta. Olisko lasketteluharjoituksista Mielakassa ollut apua :=)

    Löytyykö kisasta Reittihärveliä jostakin linkistä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Reittiharvelia kun aikaisemmin katselin, se on ollut kaytossa Japanissa viimeksi joskus 2009 tai vastaavaa. Jostain syysta eivat kayta sita enaa taalla. Lisasin skannatun kartan tekstiin.
    En tieda, miten laskettelua pitaisi harjoitella, pari kertaa pelotti ihan tosissaan, kun rinne vei mukananaan. Rinne on tosi marka nain talven jalkeen hati kun maanpinta rikkoutuu.

    VastaaPoista
  3. Hieno suoritus! En tiedä suuntauksesta mitään, mutta olet viidennellä sijalla. Kai se tarkoittaa hyvää? b(^-^)

    VastaaPoista